Oavsett om du letar efter ett inspirerande coworking space, ett privat kontorsrum eller ett elegant konferensrum, finns det något för alla här i huvudstaden.

Coworking i Stockholm

Att välja coworking är inte längre bara en trend – det är ett smart sätt att nätverka, bygga relationer och få tillgång till professionella arbetsmiljöer utan att behöva ett traditionellt kontor. Stockholm är känt för sina moderna coworking spaces som kombinerar kreativitet med produktivitet. Vi vill passa på att lyfta fram DG97 i en myriad av kontorshotell och konferensanläggningar som finns tillgängliga.

Många coworking-ställen erbjuder allt från öppna arbetsytor till privata kontorsrum, så att ni kan arbeta på dina egna villkor. Här är några av de fördelar med att välja DG97 som kontorshotell i Stockholm:

  • Flexibilitet: Vi har korta och flexibla avtal, och hjälper er gärna komma i ordning. Vi är måna om att det ska fungera bra för er.
  • Nätverkande: Vi strävar efter att erbjuda en miljö för likasinnade yrkespersoner och potentiella samarbetspartners.
  • Inspirerande miljö: Coworking spaces är ofta designade för att främja kreativitet och fokus, med moderna inredningar och gemensamma ytor. Vi vill inte vara sämre utan jobbar hela tiden på att göra våra ytor bättre, trevligare och mer anpassade för ett modernt arbetsliv.

Letar du efter coworking-alternativ i Stockholm? Vi erbjuder lösningar som är både centrala och prisvärda.

Hyra ett kontorsrum i Stockholm – privat men med bibehållen flexibilitet

Behöver du mer avskildhet än vad ett coworking space kan erbjuda? Att hyra ett eget rum i Stockholm ger dig den professionella integriteten du kanske söker samtidigt som du behåller flexibiliteten. I en stad där konkurrensen om fastigheter är hård, är ett modernt kontorshotell ett smart val för många företag.

Genom att hyra ett kontorsrum i Stockholm via oss får du:

  • Privatliv och fokus: Ett eget rum där du kan arbeta ostört, men ändå ha tillgång till gemensamma faciliteter som mötesrum och kök.
  • All inclusive-tjänster: Det mesta ingår, från städning till internet och kaffemaskiner.
  • Flexibla avtal: Behöver du ett rum för en kortare period eller lång tid? Vi har flexibla avtalslösningar som passar dina behov.

Moderna kontorsrum i Stockholm – stil och funktion i ett

Att hyra ett modernt kontorsrum innebär att du får tillgång till arbetsplatser som inte bara är funktionella, utan också estetiskt tilltalande. Här på vårt kontorshotell fokuserar vi på att skapa rum som främjar produktivitet och välmående.

  • Design och ergonomi: Våra rum är utformade för att ge maximal komfort och funktionalitet.
  • Innovativa lösningar: Från höj- och sänkbara skrivbord till tysta zoner, vi har tänkt på alla detaljer för att du ska kunna jobba på bästa sätt.

Konferensrum i Stockholm

Oavsett om du planerar ett större möte, en workshop eller en presentation, är det viktigt att hitta rätt konferensrum. I Stockholm finns det många moderna alternativ, men att välja rätt kan vara avgörande för ditt företags framgång.

Vi erbjuder konferensrum i olika storlekar och utföranden, allt anpassat för att ge en professionell mötesupplevelse:

  • Teknisk utrustning: Våra konferensrum är utrustade med den senaste tekniken för att ni smidigt ska kunna hålla era möten både fysiskt och med digitala deltagare.
  • Bekväma möbler: Allt från ergonomiska stolar till stora arbetsytor gör att mötet flyter smidigt.
  • Centrala lägen: Oavsett om dina deltagare kommer från Stockholm eller längre bort, är våra rum lättillgängliga och centralt placerade.

Välkommen till Kontorshotellet DG97

Att hitta den perfekta arbetsmiljön i Stockholm har aldrig varit enklare. Oavsett om du föredrar det dynamiska utbytet i ett coworking space, det fokuserade lugnet i ett privat kontorsrum, eller behöver ett konferensrum för ett viktigt möte, har vi lösningen för dig.

Hör av er till oss idag så hjälper vi dig att hitta rätt plats för din verksamhet!