Frukost och AW på kontorshotell

Stockholms Bästa Kontorshotell med AW och Frukost

I hjärtat av Stockholm, på en av stadens mest attraktiva adresser, ligger DG97, erbjuds en professionell arbetsmiljö och en levande, social atmosfär. Här kombineras moderna och inspirerande kontorslokaler med ett unikt utbud av sociala aktiviteter, som after work och gemensam frukost, vilket skapar en dynamisk och engagerande arbetsplats.

Arbetsplats med det lilla extra

DG97 sticker ut bland Stockholms kontorshotell tack vare sin förmåga att balansera effektivitet och trivsel. Här finns allt du behöver för att driva ditt företag framåt – från toppmodern teknik och ergonomiska arbetsplatser till inspirerande mötesrum och snabba internetuppkopplingar. Men det som verkligen gör DG97 unikt är det fokus som läggs på gemenskap och sociala upplevelser.

After work

DG97 erbjuder en avslappnade och inkluderande atmosfär, där man enkelt kan lära känna både sina grannar och kollegor i en avslappnad miljö. Med loungeytor och öppen bar kan man njuta av goda drycker och tilltugg.

Gemensam frukost

Här bjuds, åtminstone en dag i veckan, på allt från färska frallor och croissanter till frukt och goda juicer. Den gemensamma frukosten skapar en härlig stämning där kollegor kan diskutera dagens planer, dela med sig av idéer eller bara småprata över en kopp kaffe. Det är också en utmärkt möjlighet för nya medlemmar att snabbt känna sig hemma och komma in i gemenskapen.

Kontorshotellet DG97

kontorshotellet är vi måna om att välkomna alla olika typer av företag, och har en bra blandning av mer etablerade seniora bolag och mindre startups med stora tillväxtambitioner. Vi är måna om att hjälpa alla med just deras önskemål och behov, och finns här för att bolla och stötta. Vi ordnar gärna träffar, hjälper till med att sätta upp AWs eller frukost-event för att ni ska kunna bjuda in era gäster.

Vill ni veta mer om vilka möjligheter som erbjuds på ett av stans bästa kontorshotell, med bra läge mitt i Vasastan? Kontakta oss!